Skip to content
Psyned

Goed nieuws: we zijn genomineerd voor ‘Website van het Jaar’

De nominatie voor ‘Website van het Jaar 2024’ is een groot compliment voor de kwaliteit, inhoud en gebruiksvriendelijkheid van onze gloednieuwe website. En winnen zou een nog mooier verjaardagscadeau zijn! Want Psyned zet zich al 15 jaar in om psychische hulp toegankelijker te maken.

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar
Redactie Psyned | 3 september 2024

Dit doen we met honderden webpagina’s aan betrouwbare informatie over mentale gezondheid en persoonlijke profielen van onze psychologen waar we maandelijks duizenden mensen mee bereiken. En natuurlijk door ons motto ‘Snel geregeld, beter geholpen’ waar te maken, want niemand wordt beter van wachten. Wij weten: hoe eerder je de juiste hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom vind je via ons direct een psycholoog die bij je past. En omdat we in veel gevallen werkgevers bij het behandeltraject betrekken, zijn de kosten voor de cliënt geen drempel meer om snel de juiste hulp te krijgen.

Samen maken we het verschil

De nominatie voor Website van het Jaar is een mooie erkenning van het werk dat we doen, hoeveel mensen we daarmee bereiken en een bevestiging dat we samen met de werkgevers van Nederland het verschil kunnen maken in de (overbelaste) geestelijke gezondheidszorg. Dat brengt ons een stap dichter bij onze missie om van Nederland het mentaal gezondste land ter wereld te maken.

Help jij ons mee om nog meer mensen te helpen? Stem dan hier op Psyned in de categorie Gezondheid.

Stemmen Website van het Jaar

‘Website van het Jaar’ is dé ultieme publieksprijs voor de beste websites van Nederland. Stemmen kan van 2 september tot en met 18 oktober 2024. De verkiezing wordt georganiseerd door Emerce en Multiscope.  

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Dit vind je misschien interessant

Overig

Meer over klacht

Overig

Lees meer informatie over Overig

Zelftesten

Doe de test!

Test jezelf

Ervaar je psychische klachten?

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned